Gastenboek

Laat iets achter in ons gastenboek

Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht

 


Beste Jeanette,
2 weken geleden hebben wij 2 pandan en 2 originele spekkoeken bij u opgehaald.
Ze smaakten heerlijk net zo als mijn oma ze maakte . Wij zullen in de toekomst vaker weer spekkoeken bestellen.

Met vriendelijk groet
Helma


Hoi Jeanette,

De originele en Pandan spekkoek smaakten heerlijk, het bracht warme jeugdherinneringen naar boven, dank je wel:-)

Met hartelijke groeten,

Carole


Wat een customer service!
Ik wilde een bestelling plaatsen om mijn vader te verrassen voor zijn verjaardag.
Snelle communicatie via email en makkelijke betaling!
Janneke


Net voor het eerst mogen proeven, wat lekker. Echte authentieke smaak.
Top die gaan we zeker nog is bestellen
Cor Kevenaar / Doetinchem


De spekkoekken waren GEWELDIG LEKKER! Het was een groot succes op mijn man’s verjaardag. Alhoewel het een last minute bestelling was heeft Jeanette alles op tijd verstuurd en super goed ingepakt! De spekkoekken waren niet mierezoet waardoor je de Pandan en kruiden heel goed kon proeven. Dit was de eerste keer dat ik bij Jeanette bestelde maar zeker niet de laatste. Nogmaals dank Jeanette en tot gauw :))
NDF
N. de F


Heerlijk heerlijk! En ook wat zagen ze er prachtig uit! Ook zorgvuldig ingepakt. Prachtig hoor! Natuurlijk gaan we zodra er weer een gelegenheid zich voordoet voor dit lekkers bij jou opnieuw bestellen. Heel gelukkig met jouw adres.
Hartelijke groet, Paula
Paula


Wat een heerlijke koeken! De eerste 3 kreeg ik bezorgd via een vriend als verrassing. Heb zojuist de derde eigen bestelling gedaan.
Dank voor de “dikmakers” en de prettige communicatie.
Carrie Wildenberg


De spekkoeken vielen erg in de smaak, samen met zo'n 30 mensen hebben we kunnen genieten van alle soorten en smaken, het was een succes, nogmaals bedankt!!
Anita


Heerlijke spekkoeken! Tijdens het familieweekend is er echt van gesmuld! Zeker voor herhaling vatbaar.
Sanne


Met liefde gemaakt dat zie je en proef je! 26 collega s hebben 2 grote spekkoeken weggesnoept in 1 dag! Heerlijk en wat een service. Een echte aanrader voor iedereen. Wij komen vaker bestellen.
Liefs
Hannah Pit


Wat een heerlijke spekkoeken!!
Vanuit Apeldoorn naar Doetinchem gereden om het op te halen.
Meer dan de moeite waard en alle gasten waren zeer enthousiast over de spekkoeken!!
Echte aanrader.
Petra


Erg lekker en heel netjes bezorgd en verpakt. Er zullen zeker nog bestellingen volgen. Bedankt.
Tom


Dag mevrouw de Boer-Smith,
Bedankt voor de heerlijke spekkoeken. Spekkoeken waren verrukkelijk!!! Hartstikke goed gedaan!!!
Ik heb zojuist weer twee spekkoeken besteld.
Vriendelijke groet,
Etha


Beste Jeanette,
Bedankt voor de goede service.
Iedereen heeft genoten van de heerlijke spekkoeken op mijn verjaardag!! De tweede bestelling is binnenkort. Nogmaals bedankt !!
Sri-Fatimah


Deze spekkoek deed mij weer denken aan mijn oma die dat altijd als traktatie bij de koffie had. Fantastisch!
Ruud van den Bos


Leveren jullie ook in België?
BORMS Bernie

 

Beste Bernie,
De spekkoekken kunnen ook worden verzonden naar België. Bestellen kan via het bestelformulier op de website of door een e-mail te sturen naar info@spekkoektantedonie.nl
Spekkoek Tante Donie


Ge-wel-dig!!!
Lekker aan het genieten van de hemelse smaken van tante Donie.
Bedankt en groetjes,
Anna Koziolek


Hartstikke bedankt voor de lekkere Spekkoeken. De smaak is geweldig zoals in Indonesie....
Harald Braun


Heel hartelijk bedankt Jeanette voor de goede service! Het pakje is precies op tijd hier bezorgd de dag voor mijn moeders verjaardag. En de spekkoek is een schot in de roos! Mijn moeder is er weg van. Ze vindt vooral de kruiden zo goed uitgebalanceerd. En met echte roomboter, dat maakt echt het verschil. Nogmaals bedankt!
Groeten, Evelien
Evelien


De hele (Indonesische) familie is fan! Voor een diner zochten wij last minute nog een verrukkelijke spekkoek voor bij het nagerecht. We waren wat aan de late kant, maar Jeanette reageerde gelukkig heel snel en ging graag voor ons aan de slag. Wat een service! Keurig verpakt werd de spekkoek door een postbezorger afgeleverd en de verrukkelijke geur verklapte al snel hoe vers en lekker de spekkoek moest zijn. We konden het dan ook niet laten om een klein stukje te proberen. In één woord: overheerlijk! De hele familie was enthousiast en wilde direct het adres van 'Spekkoek Tante Donie' ontvangen. Wij gaan hier zeker nog vaker bestellen, echte aanrader! Bedankt, Jeanette!
Amanda


Oh my goodness! As an American, you know I love sweets. These cakes are fantastic! Please open up a shop in California.
Love you and the love you put into your cakes.
Anthony


Wij hebben geweldig genoten van de spekkoeken op onze verjaardag. Met zorg gemaakt en thuis bezorgd. Onze collega’s vonden het ook lekker smaken. Wat ons betreft; tot de volgende bestelling!
Groetjes en tot ziens op de pasar malam in Dordrecht!
Fam. Nijhof


Spekkoek naturel en rum rozjnen ontvangen. Ze waren heerlijk smeuïg en niet droog. Waren ook heel goed verpakt ontvangen. Zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen.
Hedy van den Dungen Bille


Nog hartelijk dank! Iedereen vond de spekkoek heerlijk . Het was een geslaagd toetje voor een heerlijke Indische Hapjes maaltijd. Ik heb de kaartjes bij de koek laten liggen zodat iedereen uw gegevens kon zien! Tot de volgende keer.
Vriendelijke groet,
Mevrouw Veling Koetsier

Oh ja, ik heb hem geserveerd met een glaasje spekkoek likeur , merk Sayah , was erg lekker !
Mevrouw Veling Koetsier


Bedankt voor de heerlijke spekkoeken. Super lekker! Ik zal zeker meer bestellen. Bravo!
Szilvia


Bij het openen van de doos kwam de ouderwetse geur van huisgemaakte spekkoeken je al tegemoet. Mmm heerlijk!
We hebben de originele en de pandan besteld. Ze waren allebei overheerlijk en iedereen heeft er goed van gesmuld! Dank je wel Tante Donie. Zonder twijfel de lekkerste spekkoeken van Nederland en warm aanbevolen!
Ria


Voor de kerst spekkoek besteld. Goede service, snelle levering en ze waren heerlijk lekker vers. Wordt mijn vaste adres om spekkoek te bestellen. Top!
Roy Lohr


Ik heb in December 3 spekkoeken naar Frankrijk gebracht, één voor mij en twee voor vrienden. Hier is de reaktie. David.

Hello David,
Mille mercis encore pour le succulent gâteau qui nous a transporté à Amsterdam où on en avait mangé il y a longtemps en arrière. Sa saveur est délicieuse, absolument. Mmmm... un vrai régal ! 😋 Un immense merci à Jeanette qui l’a préparé avec beaucoup de patience. On pense bien à elle.
Bonnes fêtes et encore un immense merci, Laurence
David Motshagen


De kleine 'originele' ontvangen. Ik heb eerst maar de kleine besteld om goed te ruiken, voelen en te eten. Het was super!!! Zo...? Zo Hoort Het! Qua mondgevoel, vettigheid, zachtheid, smaak en geur!
Jimmy


De heerlijke spekkoek heb ik in goede orde ontvangen. Wat is de smaak heerlijk zacht maar toch prikkelend op de tong. De koek is lekker zacht en smeuiig en wat een verwennerij zo'n groot stuk proefexemplaar. De heerlijke geur die mij tegemoet kwam toen ik het pakje open maakte... Zalig. Mijn hartelijke dank hiervoor.
Jeanette Mulder-Senf


De lekkerste spekkoek van heel Nederland (en Australië)!! Bedankt 🙂
Wendy Glazenborg (Brisbane)


Ik lees deze mooie berichten. Ik zoek namelijk de lekkerste spekkoek en ik denk dat ik het heb gevonden. Kan ik ze ook bestellen en opgestuurd krijgen?
Vriendelijke groet,
Nancy
Nancy Hesselink

 

Beste Nancy, de spekkoekken kunnen ook worden verzonden. Bestellen kan via het bestelformulier op de website of door een e-mail te sturen.
Spekkoek Tante Donie


Really great cake! Got to try some when Virgil brought some to Sweden, and I truly liked it! Keep up the good work!
Erik


Lieve nicht,
Ontzettend bedankt dat je de spekkoeken op 15 augustus jl. bij de Indie Herdenking in Den Haag met de jouw bekende zorg hebt afgeleverd. 3000 stukjes spekkoek zijn door 2500 mensen met smaak verorberd. We hebben vele complimenten ontvangen over de heerlijke smaak en het geheel aangeleverd op de schalen zag er smaakvol en verzorgd uit. Met trots heb ik gezien hoe men genoten heeft van jouw spekkoek. Je kunt met recht trots zijn op de kwaliteit die jij aflevert. Zooo trots op jou!!
Liefs Peggy
Peggy Lammers


Op de Pasar Malam in Dordrecht spekkoek gekocht. Na deze thuis geproefd te hebben vandaag(woensdag) teruggegaan om ze alledrie te kopen! De originele, de pandan en de spekkoek met amandelen en rum. De lekkerste spekkoek die wij ooit hebben gegeten! Wat een beleving! Bedankt!
Steven & Kimberly


Hallo Jeanette,
De spekkoek was heerlijk. Je verwacht een "zware" en zoete koek, maar dat was helemaal niet het geval. Heerlijk luchtig en smakelijk door de specerijen. Eelze en Tjeerd en Lolkje vonden de koek ook heerlijk.
Hartelijke groeten.
Griet Zoodsma


Je heerlijke spekkoek is in Cyprus goed aangekomen en het smaakt verrukkelijk!
Lia


Lieve Jeanette,
Wat fijn dat ik je mocht ont-moeten. In ons gesprek was er gelijk veel herkenning ....
Met recht; deze spekkoek is van wereldklasse!! Wat is dat ouderwets genieten, de geur en smaak brengen mij zoveel herinneringen. Terimakasih
Nicole


Deze spekkoek is gewoon van wereldklasse. Mijn goede vriend Philip Glass is er ook helemaal gek van. Elke keer als ik naar New York City ga moet ik voor hem één of liever twee spekkoeken van Tante Donie meenemen. Ik doe dat natuurlijk graag. Want eentje van de spekkoeken smikkelen we dan samen met nog wat andere vrienden gezellig aan zijn keukentafel op. Nogmaals Spekkoek van Tante Donie is van Wereldklasse.
Rob Malasch


Vielen Dank für die Napolitin Muffins, habe mich sehr gefreut. Natürlich direkt probiert, LECKER!!!!!!!!!
Ina Tesch


Habe ich gerade vergessen zu erwähnen, bin Kundin bei ihrer Zwillingsschwester! Meine Töchter waren ebenfalls begeistert von dem Speckkoek und freuen sich schon auf den nächsten :))) GLG und einen guten Rutsch in`s neue Jahr.
Ina Tesch


Das ist das beste Dessert was ich jemals gegessen habe!!!!!!!!!!!!!! Bestellung kommt bald.
Ina Tesch


Bedankt voor de heerlijke spekkoek! In Doetinchem heb ik de spekkoek met rum rozijntjes gekocht, was in eerste instantie niet mijn eerste keus in vergelijking met de originele spekkoek, maar hij was heerlijk!!!! Bedankt!
Olga


Hartelijk dank voor de heerlijke spekkoek! Ik zal het mijn collega's op de universiteit met alle plezier aanbevelen! Selamat makan.
Harm van den Broek


Spekkoek die ik in Dordrecht heb gekocht voor mijn zus in Australia en alweer 2 weken geleden gestuurd heb, is heerlijk namens mijn zus In Perth. Bedankt!
Georgina van den Berg Otggar


Heel erg lekkere, verse en artisanale spekkoek! Heel erg vriendelijke service! Heel zorgvuldig en net geleverd in belgie. Heel tevreden.
Katrien


Gisteren op Pasar Malam in Dordrecht een paar keer langs geweest omdat mijn familie ook erg graag wat wilde hebben. Het smaakt dan ook erg lekker, dus een aanrader voor iedereen! Dankjulliewel en ik zal zeker nog wat bestellen. Groetjes Roos Pots
Roos Pots


Tasting the Spekkoek for first time, and is really awesome! And cutting it into thin slices is for sure the best. More than excellent!
Fausto


Wat een fantastische spekkoek, je proeft het: met liefde bereid. Maar misschien nog belangrijker, het verhaal erachter en de kennis van uw product. Bedankt voor het delen van uw passie!
Nadia


Net weer van de pasar malam en ongelofelijk verwend door Jeanette en haar overheerlijke spekkoeken. Verrassing met Strohrum voor bij de koffie zo. Dank u wel.
Mascha


Hoi Jeanette! Jouw spekkoeken zijn by far de lekkerste spekkoeken van Nederland. Echte traktatie voor mijn verjaardag. Bedankt!
Paul


Een paar weken geleden alle drie soorten gekocht. Heerlijk dat ze zijn, maar mijn eigen voorkeur gaat uit naar de originele en de Napolitin. Het gezelschap dat ervan genoten heeft, was verdeeld over welke de lekkerste was, maar zeker voor herhaling vatbaar. Dus meer bestellingen zullen in de toekomst volgen.
Ellen van Polanen Petel


Heerlijk!
Karlin


Vandaag op het nippertje nog even een heerlijke spekkoek gehaald bij de Pasar malam Zwolle. Zo ontzettend lekker!!! Bedankt Jeanette!
Marsha


Hoi Jeanette!
Ontzettend bedankt voor de verrukkelijke spekkoeken! Supersnel bezorgd! Daarnet hebben we de pandan geproefd, erg lekker!! We kijken ernaar uit om de rest te proeven! Bedankt!
Harm


Vandaag op de Pasar Malam bij de RAI Amsterdam jullie spekkoek geproefd en ik was meteen verkocht. Heerlijk!! Wat een verwennerij!! Succes nog komend weekend.
Saskia


Vorige week kennisgemaakt met de spekkoeken (origineel en pandan) van tante Donie c.q. mevrouw De Boer. En het zal zeker niet bij deze kennismaking blijven: ze waren beide heerlijk! Bedankt!
Carla Dhomen


Hallo Jeanette,
Dit was de lekkerste spekkoek die ik gegeten heb
Super👍.
Sandra


Beste mevrouw de Boer-Smith,
Heerlijke spekkoek, definitely voor herhaling vatbaar.
Met vriendelijke groet,
Edith Lisman-Addie


Gisteren op Pasar Istimewa in Dordrecht de stand bezocht , geproefd en verkocht☺️!!! Echt super lekker😃!!! En gelijk 2 originele en 2 pandan ingeslagen natuurlijk😜
Jeffrey


Spekkoek van tante Donie verrassend, erg lekker. Ik kan het echt iedereen aanbevelen. Jammie jammie jammie!
Mw Ang


Tijdens het paasweeekend op de pasar in Zwolle 2 grote spekkoeken gekocht. Formidabel. 100 keer beter dan die fabrieksmatige spekkoeken. Jeanette, je hebt het goed van je moeder doorgekregen. Dat je nog maar veel Tantedoniespekkoeken mag verkopen.
Koen Minnema Kampen


Jeetje wat lekker
Ron Pieterman


De spekkoeken werden precies volgens afspraak geleverd. En ze vielen gisteren zeer in de smaak bij onze gasten (en bij ons zelf).Dank daarvoor. L.K.
Wijk bij Duurstede


Aduh enak dese spekkoek en de site is top leuk ook op Facebook ik blijf u mooi volgen https://www.facebook.com/spekkoektantedonie Heel veel succes met het bakken tante, liefs en groetjes Roy Kukus
Roy Kukus


Guten Tag, ich bin Anna, eine Arbeitskollegin ihrer Zwillingsschwester. Wie meine Kindern in dem Video "Ganz leckerer Kuchen" gesagt haben, hat ihr Kuchen uns allen sehr gut geschmeckt. Deswegen wollte ich mich einmal herzlich bei ihnen, für diesen leckeren Kuchen, bedanken! Vielen Dank und viele liebe Grüße
Anna & Family.


Iedereen van de familie en op mijn werk vond de 3 soorten spekkoek heerlijk. Ik vond zelf de gewone spekkoek en de Pandan-spekkoek het lekkerst. De Napolitin vond ik wat te zoet, maar anderen vonden hem juist erg lekker. Dus voor elk wat wils. Mijn complimenten!
Kwie Hiang


Aanbevolen: een heerlijke mokkataart. Ga weer bestellen, lekker Jeanette.
Liz van de VenneThe spekkoek is absolutely delicious - dank u, Tante Donie & Jeanette!
Tessa


Jeetje, wat een mooie nieuwe website Jeanette!!! Net genoten van jullie heerlijke groene 🙂 spekkoek. I love it..... Liefs, Veronique
Veronique jansen


De spekkoeken waren verrukkelijk, ze waren nog nooit zo snel op gegaan. De volgende bestelling komt er weer aan. Geweldig Jeanette
Liz van de Venne


Op Winterfair op Kasteel de Kelder op zondag 8 december bij Jonkheer Beelaerts van Blokland een stukje spekkoek geproefd, heerlijk. Ik ga beslist bestellen.
Liz


Echt de allerlekkerste spekkoeken van de hele wereld! De geheime recepten zijn altijd de beste ;-). Ik ben zo trots op u!
Kirstin


Beste Jeannette, Ik wil je bedanken voor je geweldige spekkoeken en correcte afhandeling van mijn bestellingen. Spekkoeken waren verrukkelijk!!super!!! Mijn complimenten. Ik zal vaker bij je aankloppen hoor!!!
Simin Ouwendijk


Super lekker!!
Christian, Nina & Max


Hallo Tante Jet, Ik vind jouw idee super…☺ Mag ik al 2 spekkoeken bij jou bestellen? Ik zal dit voor jou testen…
Wendy


Dag Jeanette, Leuk dit te horen, geweldig. Ja jouw moeders spekkoek is altijd top, ongetwijfeld de jouwe ook! Vooral haar mokkataart ben ik dol op, ga zeker bestellen bij jou.
Rob


Hallo tante Jet, Leuk idee, om oma's geest op die manier voort te laten leven. Wij wensen je heel veel succes met de spekkoeken (al zal dat wel niet nodig zijn, oma's spekkoeken waren op zich al een succes). Je website ziet er goed uit. Je bezorgt zeker niet in Rotterdam he?
Sol & Claudia


Hallo Jeanette, Gefeliciteerd met je nieuwe spekkoekonderneming. Een heel leuk en origineel idee en een mooie toegankelijke site. Ik hoop dat je heel veel SPEKKOEK kan gaan verkopen. Heel veel succes.
Peter en Lydia


Gefeliciteerd met Spekkoektantedonie. Hartstikke goed gedaan!!!! Daar nemen wij een borrel op. Hebben de spekkoeken al uitgeprobeerd met de visite en we vonden het allemaal heerlijk, alsof mam ze zelf weer gebakken heeft. Jullie zijn CUM LAUDE geslaagd!!!! Bravo!!!! Ook de mokkataart is overheerlijk. We wensen jullie verder heel veel succes. TOPPIE!!!!!!!!!
Henny


Heel veel succes wens ik jullie en ik hoop dat spekkoektantedonie vele mensen weer gelukkig zullen maken. Een keer geproefd en je wilt geen andere meer. TOI TOI TOI
Anton


Hallo Mam! Super dat je nu deze spekkoeken gaat verkopen! Kan ik ze ook voor in Nijmegen bestellen?! Als je het te druk krijgt met bakken, dat weet je me te bereiken!
Virgil


Hi Sis, Ik ben apetrots op jou en vind het een geweldig initiatief. En ik weet zeker dat mam vanaf haar wolkje naar jou glimlacht en ook trots op jou is. Ze zal zeggen "Dat is mijn dochter"!. Hoewel ik geen spekkoek liefhebber ben, vind ik de spekkoeken, volgens mam's recept, overheerlijk en eet ze nu graag. Ik wist niet dat mam ze zo lekker kon maken. Ik wens jou heel veel succes en dat de opdrachten maar binnen mogen stromen.
Edith


Hallo tante Jet, Wat een leuk idee is dit om oma's recepten weer te mogen proeven!! En wat een eer is dat als dochter te mogen uitvoeren!! En tot hoever worden de bestelling gebracht, ik krijg al meldingen vanuit Brabant hahaah lachen toch…. Heel veel bak plezier en als er hulp nodig is dan hoor ik dat graag!
Roy


Lieve Jeanette, Wat een geweldig initiatief en wat mooi dat tante Dony op deze manier herinnert blijft. Wees er trots op dat jij haar geweldige recepten mag doorverkopen. Ik wens je heel veel succes.
Peggy


Lieve Jeanette, Wij sluiten ons bij de anderen aan. De spekkoek die je ons vorige week zondag meegaf, bij wijze van proef, was ontzettend lekker! Precies goed. Een super goed initiatief van jullie en erg origineel!!
Werner & Veronique


Nou Jeanet, ik kan niet anders zeggen dan dat jouw spekkoeken voortreffelijk zijn. Mijn gasten (en ik natuurlijk ook) hebben ervan genoten. Nog niet te spreken over de moccataart. Meestal valt die erg zwaar maar die van jou beslist niet. Ik kom graag bij je terug! Veel succes met Spekkoektantedonie.nl. Ga zo door!
Caroline


Superrrrrrrrrrrrrrrrrrr lekker die spekkoeken! Heel veel succes gewenst.
Els


Beste Jeanette, Ik heb je spekkoek mogen proeven en heb er heerlijk van genoten. Super lekker. Succes met het bakken van de spekkoeken.
Ali


De Napolitain is een echte aanrader, mmmmmmmmmmmmm!!
Ellen


Gewoon erg lekkere spekkoek!!
Sjoerd


Beste Jeanette, Gisterenavond heb ik op onze meeting aan alle medewerkers een spekkoek gegeven. Zo kunnen ze met het thuisfront genieten van deze overheerlijke lekkernij! Echt voor herhalling vatbaar, erg lekker.
Hans


Lieve Jeanette, Gefeliciteerd en wat geweldig dat je de traditionele spekkoek van je moeder voortzet. Je weet dat ik al een grote fan ben van jouw mokkataart en ik wil zo snel mogelijk ook de spekkoek proeven. Bij deze heb je dus (weer) een bestelling binnen. Heel veel succes!
Judith


Vorige week was ik bij Ellen en Iris, je zus Edith bracht jouw spekkoek mee. Normaal ben ik niet zo voor spekkoek. Meestal te droog, te overheersend van smaak, maar die van jouw………….HELEMAAL SUPER!! De juiste smaak wat mij betreft!!! Heb zelfs stiekum een paar stukjes mee naar huis genomen…ssssttt…niet verklappen hoor!!!!! Mijn grote complimenten voor jou maar zeker ook voor je moeder.
Buddy


Beste Jeanette, Waarschijnlijk weet je inmiddels dat de mensen tijdens de dansavond hebben gesmuld van jouw spekkoek. Mart en ik vonden de taart ook erg lekker!! Hartelijk bedankt voor deze lekkernij en veel succes!
Mart & Grace


Lieve tante Jet, Gisteren hebben we een spekkoek uitgedeeld bij Jilles op de kinderopvang. Iedereen vond het heerlijk. Ik zal de volgende keer een visite kaartje van je erbij doen. Dank je wel.
Berry, Sabrine en Jilles


Guten Tag, Ich bin Tonino der Arbeitskollege Ihrer Zwillingschwester. Ich wolte mich bei ihnen ganze herzlich fur den leckern Kuchen bedanken. Der Kuchen hat echt gut geschmeckt. Wunsche Ihnen noch alles Gute und vielen Dank nochmals. Schone Grusse aus Wuppertal
Tonino


Lieve Nicht, De familie heeft gesmuld van jouw moccataart en je heerlijke spekkoeken op 1e paasdag. En wat was iedereen blij dat ze weer spekkoeken mee naar huis mochten nemen. Ik kijk er naar uit om jou met je spekkoeken weer bij ons op de kumpulan in Den Bosch te mogen hebben. Ik hoop dat ze goed verkocht gaan worden.
Peggy


Lieve Jeanette Gisteren na een gezellige avond kregen we spekkoek van je mee, de eerste proeverij is super geslaagd. We zullen onze kinderen er ook van laten proeven. We zullen de erste bestelling plaatsen, hoop dat je tijd hebt om een keer langs te komen.
Els


Lieve Tante, Zelfs in de West genieten wij van uw heerlijke spekkoek. Onder leiding van mijn zwager uit Twello zijn we nu aan de 5de en laatste koek bezig. Hopelijk komt er binnenkort weer een nieuwe zending. Groetjes vanuit Curacao.
Willo


Net van Peggy een heerlijk stukje spekkoek aangeboden gekregen, dit is echt een hele lekkere koek!
Wouter


Vandaag de spekkoek mogen proeven die mijn collega Peggy had meegenomen. Heerlijk! Ik kan niet anders zeggen…..
Raymond


Beste Jeanette, We hebben de spekkoeken die we bij jou hadden besteld als relatie geschenk per post verstuurd. De ontvangers waren blij verrast en vonden het zeer origineel. Nog bedankt voor de snelle levering!
Pieter & Ravion


Dit jaar mochten wij het toetje verzorgen tijdens het kerstdiner. Jeanette, jouw tip om de spekkoek te serveren met een bolletje ijs en slagroom is heel goed in de smaak gevallen! Bij een volgende gelegenheid staat het zeker weer op de menukaart.
Ingrid